ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Παπαχρήστος | Χωματουργικά - Τεχνικά Έργα & Γεωτρήσεις Εύβοια
 
  1 Νταλίκα - Τράκτορας επικαθήμενος με καρότσα ανατροπή και καρότσα μεταφοράς μηχανημάτων | ΝΕΟ
  1 Τσάπα Ερπυστριοφόρα 36t με σφυρί 3t | ΝΕΟ
  3 Φορτηγά Μπαζάδικα
  3 Λαστιχοφόρες Τσάπες από τις οποίες οι 2 έχουν σφυρί - κουβά 1700kg και 700kg αντίστοιχα
  3 Φορτωτές εκσκαφείς - JCB η μία με σφυρί - κουβά 300kg
  2 Ερπυστριοφόρες Τσάπες 38t η μία έχει σφυρί 2,800kg
  3 Φορτωτές ερπυστριοφόρους
  1 Φορτωτή λαστιχοφόρο
  2 Μπουλντόζες προωθητικές
  2 Οδοστροτήρες 18t και 3,5t
  1 Υδραυλική Σφύρα 3200t | ΝΕΟ
  1 Γκρέιτερ
  2 Προσφυτήρες 18t & 3,5t αντίστοιχα
  1 Υδροφόρα για μεταφορά νερού
  1 Γεωτρύπανο νερού
  1 Μπομκατ & 1 τσαπάκι ερπυστριοφόρο 5,5t
  1 Μπετονιέρα αυτοφορτωνόμενη 3,5 κυβικά
  1 Αεροσυμπιεστή - κομπρεσέρ
 

 

 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους χωματουργική εργασία που αφορά Δημόσια και Ιδιωτικά έργα αλλά και να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.
 
 
 
Στόχος μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών και τεχνικών εργασιών προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία.
 
 
 
 

 
 
 
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ


Πρόσφατα η εταιρεία μας δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της ανακύκλωσης ΑΕΚΚ, που αφορά απόβλητα εκσκαφών κατασκευών κατεδαφίσεων.

Τα απόβλητα εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων είναι από τα πλέον βαριά και ογκώδη και προέρχονται κυρίως από δραστηριότητες όπως οι οικοδομικές εργασίες και οι κατασκευές τεχνικών έργων, δημοσίων και ιδιωτικών. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως σκυρόδεμα, τούβλα, χώμα, μέταλλα, γυαλί, ξύλο κ.ά.

Η εναλλακτική διαχείριση των ΑΕΚΚ αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την Ε.Ε, αποσκοπώντας αφενός στον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη μη ενδεδειγμένη διαχείρισή τους, αφετέρου στην ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση τους, δεδομένου ότι ορισμένα από τα υλικά αυτά έχουν μεγάλη αξία.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, έχουμε ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη, εξισορροπώντας ποιότητα εργασιών και χαμηλές τιμές.
 

 

 
 
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή τεχνική εργασία επιθυμείτε στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.