ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παπαχρήστος | Χωματουργικά - Τεχνικά Έργα & Γεωτρήσεις Εύβοια


Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας η εταιρεία μας “ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία εδρεύει στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στην Κάρυστο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους εργολαβία στη Εύβοια και τις γύρω περιοχές, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού μας είναι σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.
 
 

 

 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους χωματουργική εργασία που αφορά Δημόσια και Ιδιωτικά έργα αλλά και να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.
 
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμούς
  Εκχιονισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Μεταφορές χωμάτων
  Απομάκρυνση μπαζών
  Εκσκαφές για πισίνες
  Διαμορφώσεις οικοδομών και οικοπέδων
  Λιμενικά Έργα
  Κατασκευή Αιολικών - Φωτοβολταϊκών Πάρκων
  Κατεδαφίσεις και Αποξηλώσεις Τοιχοποιίας & Σκυροδέματος
  Υδροφόρα για μεταφορά πόσιμου νερού
  Γεωτρήσεις
  Κηπευτικό Χώμα κ.α.
 
Στόχος μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών και τεχνικών εργασιών προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία.
 
 
 
 

 
 
 
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ


Πρόσφατα η εταιρεία μας δημιούργησε μία σύγχρονη μονάδα που μας επιτρέπει να δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ανακύκλωσης ΑΕΚΚ, η οποία αφορά απόβλητα εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων.

Τα απόβλητα εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων είναι από τα πλέον βαριά και ογκώδη και προέρχονται κυρίως από δραστηριότητες όπως οι οικοδομικές εργασίες και οι κατασκευές τεχνικών έργων, δημοσίων και ιδιωτικών. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως σκυρόδεμα, τούβλα, χώμα, μέταλλα, γυαλί, ξύλο κ.ά.

Η εναλλακτική διαχείριση των ΑΕΚΚ αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την Ε.Ε, αποσκοπώντας αφενός στον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη μη ενδεδειγμένη διαχείρισή τους, αφετέρου στην ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση τους, δεδομένου ότι ορισμένα από τα υλικά αυτά έχουν μεγάλη αξία.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, έχουμε ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη, εξισορροπώντας ποιότητα εργασιών και χαμηλές τιμές.
 

 

 
 
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή τεχνική εργασία επιθυμείτε στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.